3 DIY tips met Washi Tape

3 DIY tips met Washi Tape

Washi tape is een veelzijdig en kleurrijk decoratiemateriaal dat steeds populairder wordt bij DIY-liefhebbers. Het is een soort papieren tape die gemakkelijk te scheuren en te plakken is, en het is verkrijgbaar in vele verschillende patronen en kleuren. Hieronder vindt u drie originele DIY-tips met washi-tape die je thuis kunt uitproberen!

 

Versier uw kamer met washi tape

Washi tape is perfect voor het decoreren van uw slaapkamer of woonkamer. Je kunt de tape gebruiken om eenvoudige decoraties te maken, zoals driehoekjes of lijnen, of u kunt ingewikkelder ontwerpen maken, zoals bloemen of dieren. U kunt washi tape ook gebruiken om uw meubels of accessoires te versieren. Plak bijvoorbeeld een stuk tape op een fotolijst of een vaas om deze een nieuw uiterlijk te geven. Zet een fohn op de tape zodat deze nog makkelijker los te maken is zonder schade achter te laten.

 

Maak uw eigen washi tape labels

Als je georganiseerd wilt blijven, zijn washi tape labels de perfecte oplossing! Je kunt deze gemakkelijk zelf maken door stukjes tape op een stuk papier te plakken en er vervolgens tekst op te schrijven. Gebruik de labels om je mappen te ordenen, je kruidenpotjes te labelen of om cadeaus te versieren.

 

Maak washi tape kaarten

Washi tape is ook geweldig om uw eigen kaarten te maken. Begin met het vouwen van een stuk karton tot de gewenste grootte van uw kaart. Plak vervolgens verschillende stukjes washi-tape op de kaart om een ​​leuk patroon te maken. U kunt ook stickers of andere decoraties toevoegen. Schrijf tenslotte je de boodschap op de kaart en voila!

 

Als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare manier om je huis of kantoor te decoreren, dan is washi tape de perfecte keuze. Met deze drie originele DIY-tips kunt je zelf creatief aan de slag en je eigen unieke decoraties maken. Probeer het zelf en ontdek de mogelijkheden van washi tape!

 

T/m 16 april zijn het de Washi Tape Weken bij ons! We gaan je veel inspiratie geven omtrent washi tape en natuurlijk hoort daar een leuke aanbieding bij! 

Bij aankoop van 3 rolletjes of meer krijg je 15% korting* op het gehele washi tape assortiment.  

Alle ons washi tapes kun je hier vinden >>>> SHOPPEN

*de korting geldt t/m 16 april en is ook geldig in de winkel. 

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.