Retourneren

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product als volgt retourneren:

  • Een retour aanmelden kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment, daarna heeft u nog uiterlijk 14 dagen om het product te retouneren
  • Meld je retourzending van te voren via info@elisabethsway.nl
  • Stuur het artikel en een print van de retour aanmelding – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden., graag met zorg en voldoende gefrankeerd naar het retouradres: Vughterstraat 47, 5211 EX 's-Hertogenbosch
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Zodra wij de retourzending hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per mail. Na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 14 werkdagen het bedrag terug op je rekening.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@elisabethsway.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

.