Bullet Journal Weekly 2

Bullet Journal Weekly 2

Bullet Journal Inspiratie

weekly #2

Mijn inspiratie voor deze week heb ik gehaald uit mijn koffie verslaving! Die heeft er namelijk voor gezorgd dat ik in mijn eigen serie stickers graag een koffie thema wilden. 

De stickers zijn transparant en dar moet je met journallen wel even rekening meehouden. 

 

 

De producten die ik gebruikt heb voor deze spread zijn?

  • Archer & Olive bullet journal helaas stopt Archer & Olive met verkopen van hun assortiment aan ondernemers. Je kunt ze dadeljk alleen nog maar via hun eigen Britse website krijgen. Ik ben opzoek naar een waardige vervanging en de bullet journals van Stationery Island die ik in de shop heb zijn ook erg fijn. 
  • Archer & Olive acrylograph pennen. Hier geldt hetzelfde voor als de journals en deze zullen straks alleen maar in de UK te verkrijgen zijn. De sketch markers die je in onze shop kunt vinden zijn ook erg fijn om mee te werken, maar geven een ander effect dan de acrylopens.
  • Stickervel Coffee
  • Cijferstickers uit het Stickerboekje van Studio Staionery
  • Fineliners 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.