Sad News and Good news

Sad News and Good news

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen.....

De winkel gaat sluiten! 

Maaarrr de webshop blijft bestaan. 

 

De reden om de winkel te sluiten is mijn gezondheid. Ik run de winkel in mijn eentje en heb af en toe hulp van mijn dochter, maar het is een te grote aanslag op mijn lichaam. Ter info: Ik heb MS (RRMS)

Het is echt een hele zware beslissing geweest en ik vindt het nog steeds lastig om er over te praten. Het voelt als falen.

De winkel is nog open t/m maart (of totdat de voorraad op is) op vooraf aangekondigde dagen en natuurlijk gaan we lekker stunten met prijzen. 

De mooie alfabet bekers van Rice gaan naar mijn lieve overbuuf Christel van De Gedekte Tafel en de rest van Rice is al in de sale en gaat dus verdwijnen uit mijn assortiment. 

 

Het goede nieuws is dat de webshop blijft bestaan en dat ik mijzelf volledig ga focussen op exclusieve stationery, journalling en prachtige producten van heel veel getalenteerde illustrators en graphic designers. De webshop zal ook langzaamaan over gaan naar het Engels, omdat mijn klanten van over de hele wereld komen. 

Ik ga jullie natuurlijk de komende tijd op de hoogte houden van de veranderingen.

Lieve groet, Elke

De afbeelding is van een geweldig kaartje van Lots of Lo en natuurlijk te vinden in de webshop. 

 

 

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.